Op zoek naar ray ban wayfarer bruin?

ray ban wayfarer bruin
Ray-Ban Wayfarer RB2140 Zonnebrillen.com.
Toen James Dean de Ray-Ban Wayfarer droeg in 1955 in de film Rebel Without a Cause werd de Wayfarer het symbool van een nieuwe generatie rebelse en vroegwijze jeugd. Ook onder vrouwen werd de Ray-Ban Wayfarer een must-have, de eyewear versie van de little black dress, toen Audrey Hepburn een jaar later een Wayfarer model droeg in Breakfast at Tiffanys.
Ray-Ban New Wayfarer RB2132 Fuva.nl.
Ray-Ban New Wayfarer RB2132 6179. Nieuw wayfarer model binnen de New Wayfarer collectie van Ray-Ban, het montuur is van kunststof in de kleur matte bruin gevlamd en de glazen zijn bruin. Ray-Ban New Wayfarer RB2132 875. Ray-Ban New Wayfarer is de moderne versie van het Wayfarer model.
Ray-Ban Wayfarer Collectie Merkbrillen.nl.
De serie is jaren geleden uitgezonden maar als je nu tegen iemand zegt dat je een Don Johnson zonnebril hebt, weet iedereen om welke bril het gaat. De Don Johnson zonnebril staat tegenwoordig nog steeds synoniem aan de Wayfarer. Ray-Ban wayfarer in veel kleuren!
RAY-BAN zonnebril online kopen Gratis verzending.
De merknaam is hiervan afgeleid. Ray staat voor straal en Ban staat voor verbannen, of in de ban doen. Het verbannen van stralen dus en dat is precies waarvoor de bril is ontwikkeld. Tegenwoordig heeft het merk een moderne filosofie, zoals elk groot merk.

Contacteer ons