Op zoek naar coverband festival?

coverband festival
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Festival Boek de perfecte feestband op jullie festival BandZoeker.
Een knallende band op je festival? Via BandZoeker vind je een volledig overzicht van verschillende artiesten compleet met reviews, video's' en repertoirelijsten. Vele organisators van festivals gingen je voor! Filters 1 Filters verwijderen. Aantal bandleden oplopend. Aantal bandleden aflopend. Showband Power Professioneel. Agogo is DE sprankelende coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creeert om op te dansen.
Festival headliners of bands huren? Kijk nu op Evenses.com.
Het is allemaal te huren bij Entertainmentbureau Evenses. Organiseert u een festival of wilt u een act boeken voor een festival? Zoek dan niet verder voor het boeken van uw favoriete Deejay, coverband of bekende zanger! Het is zelfs mogelijk om een.
FestericaFesterica Over Festerica.
Editie nummer drie was record-brekend: de drukste editie tot dusver met grote bands uit de regio Ricky Rehab, Easterfield, Toycar Taxi, prachtige coverbands en de beste AC/DC coverband van Nederland als afsluiter: ACinDC. Met veel passie gaan we er komend jaar ook weer vol in en ons voornaamste doel is ook het publiek en ons zelf een leuke dag te verzorgen. Hopelijk heeft u voorheen genoten van Festerica of zult u de komende editie ervan genieten, wij gaan in ieder geval ons stinkende best weer doen! Druk op deze link om te zien waar het festival plaatsvindt: LOCATIE.
Doe maar 7 coverbands van het Coverband Festival Noordwijkerhout op BON. coverband 1.
Louis van der Linden Klankmassage. Doe maar 7 coverbands van het Coverband Festival Noordwijkerhout op BON. Zondag 26 augustus is het dan zover: de elfde editie van het Coverband Festival NWH met dit jaar als thema: Doe Maar! Er zijn 6 regionale coverbands geselecteerd en de slotact is de enige echte Doe Maar Na Tributeband.
SilverDome LEGENDS of ROCK Tribute Festival Tickets, zat, 14 apr. 2018 om 1400: Eventbrite.
op CoverFest PL, Paaspop / Grolsch Festival NL, Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival GB, maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC. AC/DC UK heeft the looks, the sound en the attitude van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!
Buttonpop.
En toen zat het er al weer op: de zevende editie van Buttonpop Tribute Festival. Een prachtige dag met tributes van Metallica, CCR, Simple Minds, Bruce Springsteen, Johnny Cash, Madness, Rod Stewart en ABBA. Een uitverkocht huis zorgde ervoor dat een maximaal aantal bezoekers heeft kunnen genieten van de muziek, de sfeer het eten en drinken en het weer.
BREGEPOP FESTIVAL 2018 Coverband LEAD.

Contacteer ons