Zoeken naar Monumentendag

Monumentendag
Open Monumentendag Breda 08 09 September 2018.
Het inschrijfformulier voor Open Monumentendagen Breda is beschikbaar! Schrijf je voor 1 mei in en laat ons weten welke plannen jij hebt voor zaterdag 8 en zondag 9 september. Blijf op de hoogte over nieuws van Open Monumentendag. Open Monumentendag Breda 2018.
Open Monumentendag Werkgroepen Historische Vereniging Oud Veenendaal.
Het publiek kan op deze Open Monumentendag van alles ontdekken over de Europese dimensies van erfgoed: internationale architectuurstromingen, vergelijkbare én onderscheidende bouwtechnieken, wederzijdse inspiratie in toegepaste kunsten, uitwisseling van kennis en wetenschap, en vanzelfsprekend de historische context waarin monumenten zijn gebouwd en gebruikt.
Home Open Monumentendag.
De BankGiro Loterij Open Monumentendag is actief op Twitter en Facebook. Volg ons en blijf op de hoogte van onze activiteiten door het jaar heen en tijdens de Open Monumentendag. De BankGiro Loterij Open Monumentendag is een initiatief van Nederland Monumentenland.
Open Monumenten Dag Rotterdam.
Open Monumentendag Naarden.
Voor Open Monumentendag 2017 is als thema gekozen: Boeren, burgers en buitenlui. De nadruk ligt hiermee sterk op mensen en op hun onderlinge economische en culturele relaties. Momenteel geen nieuws. Over de stichting. De stichting Open Monumentendag Naarden zet zich, samen met vele vrijwilligers, elk jaar weer in voor een succesvol verloop van dit jaarlijks terugkerende evenement.
In Europa Open Monumentendag Utrecht.
Het landelijke thema voor de Open Monumentendag 2018 is In Europa. Ook in Utrecht sluiten we aan bij het Europese jaar van het Cultureel Erfgoed dat in 2018 wordt gevierd. Utrecht in Europa, en Europa in Utrecht. Dat wordt het uitgangspunt voor Open Monumentendag 2018.
Open Monumentendag Toerisme Groningen.
Open Monumentendag is een jaarlijks evenement in het tweede weekend van september, waarbij duizenden monumenten in Nederland gratis toegankelijk zijn voor publiek. Open Monumentendag is in 30 jaar uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen van Nederland en maakt deel uit van de European Heritage Days.
Open Monumentendag 2018.
Open Monumentendag 2018. In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september vindt de jaarlijkse Open Monumentendag plaats. Overal waar de witgele monumentenvlag wappert, kunt u gratis een kijkje nemen in een open monument of deelnemen aan een activiteit.
Terugblik Open Monumentendag 2017 gemeente Alkmaar.
Home Inwoners Alle producten en diensten Terugblik Open Monumentendag 2017. Terugblik Open Monumentendag 2017. Terugblik met foto's.' Bekijk de foto's' in het fotoalbum op de. Facebook-pagina van Erfgoed Alkmaar. In de oude Ringers chocoladefabriek rook het weer eens naar chocola.
Posteractie Open Monumentendag 2018 Restauratiefonds.
Posteractie Open Monumentendag 2018. Op 8 en 9 september 2018 is het weer Open Monumentendag. Duizenden trotse eigenaren zetten dan de deuren van hun monument gratis open voor bezoekers. Monumenteigenaren en liefhebbers kunnen vanaf nu weer posters bestellen bij het Nationaal Restauratiefonds, om Open Monumentendag aan te kondigen.

Contacteer ons